Knokken voor ondernemers ook op de #DagVanDeOndernemer en een toegankelijke digitale overheid voor inwoners en ondernemers. Kies daarom op 22 november 2023 nummer #44 Hawre Rahimi.

Pas als je geen vrijheid meer hebt, weet je wat je mist. Ik ben geboren in een Koerdische stad in Iran, waar ik tot mijn elfde heb gewoond. Daar heb ik veel meegemaakt, zoals de Iran-Irak oorlog en een gifgasaanval op onze stad door Saddam Hoessein.

Ik heb van huis uit meegekregen om vooral niet over politiek te praten. Dat ik toch gemeenteraadslid in Weesp en later Tweede Kamerlid in Den Haag ben geworden heeft te maken met de kansen die ik in Nederland heb gekregen. Hier begreep ik voor het eerst de betekenis van vrijheid. Nu wil ik iets terugdoen. Als ondernemer weet ik, hoe hard bedrijven moeten knokken voor hun voortbestaan.

Daarom heb ik me in de Tweede Kamer altijd ingezet voor al die ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, het kloppend hart van ons land. Hun vrijheid gaat nog te vaak ten onder aan onnodige regelgeving, daar verzet ik mij tegen. Ook wil ik me hard blijven maken om de digitale stilstand bij de overheid te doorbreken. De digitale infrastructuur van de overheid is niet op orde en ik wil mijn 20 jaar ervaring in de IT sector gebruiken om een dienstbare en toegankelijke digitale overheid te realiseren.

Ik hoop dat ik daarom op 22 november op uw steun en stem kan rekenen om voor u te kunnen blijven knokken.

Knokken voor ondernemers en een toegankelijke digitale overheid

Stem daarom nummer 44 VVD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *